2013. dec. 29.

Gipszkarton polc WC-ben

 A lakótér helykihasználása esztétikusan és ízlésesen. Amikor nincs helye a WC-papír tekercseknek és tisztítószereknek, akkor praktikus lehetőséget kínál a gipszkarton polc. A WC-ben, ajtó fölött elhelyezett gipszkarton polc nem nagyon befolyásolja a térhatást, mivel szűkebb helyeken nem igazán figyelünk a fejünk fölé.

Gipszkarton polc színesre festve WC-ben.
Gipszkarton polc festve

 Ha mégis felnézünk, az sem probléma, hiszen - a gipszkarton tulajdonságainak köszönhetően - ezt festhetjük olyan színre, amely optikailag nem nyomja össze a teret, és a látványra is esztétikus.

Készülő gipszkartonpolc.
Glettelt, élvédőzött gipszkarton polc festés előtt

 Egy ízlésesen színesre festett WC, azonos színű polcokkal, nem tesz ránk nyomasztó hatást, a gipszkarton polcokat így a fal részének érezzük. Ha alkalmazunk a helyiségben tükröt, kihasználva annak térnövelő hatását, akkor a szűkebb WC-t is érezhetjük tágasabbnak és a színek által barátságosabbnak.

WC gipszkarton polccal.
Gipszkarton polc WC-ben

A gipszkarton polc tervezésénél figyelni kell a polc hosszúságára, szélességére és végeinek bekötésére. A gipszkarton profilok segítenek az erősebb tartás érdekében.

Gipszkarton profilok alkotják a polc vázát.
Gipszkarton polc profiljai

 A mai beltéri tervezéskor nem szabad elhanyagolni a praktikusságot és az esztétikát sem. A WC, a mindennapok és a lakás része, így fontos kelléke az életünknek. Az itt bemutatott megoldások ötletként szolgálhatnak bárki számára.

Gipszkarton polc WC-ben
(video)

Kapcsolódó linkek:
Gipszkarton könyvespolc.
Szagelszívócső takarása.
Gipszkarton polc hűtő köré.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése