2011. jún. 5.

Gipszkarton szekrény

 Lakásunk, otthonunk kialakításánál, tervezésénél fontos szerepet játszhat a hely kihasználtsága. Ha a ruhásszekrényre gondolunk, gyűlnek a ruháink az idő múlásával, és nehezen válunk meg tőlük, a bőröndöknek csak a szekrény tetején jut hely. Sok ember álma egy gardrób helyiség, ahol csak a ruhái, cipői, között lehet, öltözhet kedvére és átlátja az egészet és egy mozdulattal becsukhatja az ajtót.
 Ha lehetősége van egy ilyen helységre, de nem tudja, hogyan rendezze be a lehető legjobb helykihasználás érdekében, egyik megoldás lehet: ha asztalossal készíttetünk egyedi szekrényt, ennek ára függ a fa anyagától és a mester kézügyességétől. Egy másik megoldás: ha gipszkartonból készítjük, vagy készíttetjük.

Készülő gipszkarton szekrény váza.

 Szükség szerint a polcok is lehetnek gipszkartonból, de akár előre is megvehetjük őket. Egy kis kreativitással tervet kell készítenünk a szekrényhez. Így az egész falat beépíthetjük faltól falig, aljzattól mennyezetig, a bőröndök helyét is kialakíthatjuk, végül mindennek meglesz a helye.

Gipszkarton gardrób, előre vásárolt polcokkal.

 Ha nincs gardrób helyiségünk, akkor is megoldható gipszkartonból szekrény, csak gondolnunk kell egy csúszóajtóra, vagy bármi másra, ami ezt helyettesítheti (függöny, bambuszroló...), ezáltal nem látszik a szekrény tartalma, csak ha mi úgy akarjuk.

Gipszkarton szerelés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése