2010. nov. 15.

Falfestés

 Van, aki lakásának szobáit tapétával borítja be, mások pedig a hagyományos, festett falakat kedvelik. Ha az anyagiakat nézzük, akkor a tapétázás akár a festés kétszeresébe is kerülhet, de előnye, hogy kevesebb piszokkal jár, és így a különféle mintázatú felületek könnyen kialakíthatók. Ha viszont a nyugodt, sima falfelületek kialakítása a cél, akkor a festés előnyösebb a tapétánál, feltéve, hogy körültekintően, korszerű festékeket és festőeszközöket használunk. Az egyedi díszítésekről, faltagolásokról sem kell lemondanunk, sőt, különleges falfelületeket is kialakíthatunk. A mai korban  színek sokasága elérhető és egy kis fantáziával és szakértelemmel bármit meg tudunk valósítani.

bővebben itt.

Előfordul, hogy neki állunk festeni a szobánkat, és egyszerűen nem megy, mert málik le az előző festék. Az ilyen probléma elkerülése végett érdemes szakember segítségét kérni. Ilyenkor falkaparással kezdjük a munkát, ami nem a legkellemesebb, de át kell esni ezen a munkafázison, ha szépet akarunk alkotni. Falkaparás után felületkezelés majd glettelés következik mielőtt festünk.

Falkaparás után.
A régi felület lekaparása után, festés előtti műveletek.

Glettelés és festés után.
Alapozás-glettelés-festés után.


Profi Dekor
+36 30/430-2998
profidekor@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. Fehér Krisztián18/2/19 10:19 du.

    Az idén januárban elvégzett gipszkarton előtétfallal és annak lefestésével is maximálisan elégedettek vagyunk a családommal. A végeredmény pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna. A munkavégzés rugalmas és nagyon professzionális volt, bármilyen hasonló munkára legközelebb is a Profi Dekort fogjuk választani!

    VálaszTörlés