2010. nov. 15.

Falfestés

 Van, aki lakásának szobáit tapétával borítja be, mások pedig a hagyományos, festett falakat kedvelik. Ha az anyagiakat nézzük, akkor a tapétázás akár a festés kétszeresébe is kerülhet, de előnye, hogy kevesebb piszokkal jár, és így a különféle mintázatú felületek könnyen kialakíthatók. Ha viszont a nyugodt, sima falfelületek kialakítása a cél, akkor a festés előnyösebb a tapétánál, feltéve, hogy körültekintően, korszerű festékeket és festőeszközöket használunk. Az egyedi díszítésekről, faltagolásokról sem kell lemondanunk, sőt, különleges falfelületeket is kialakíthatunk. A mai korban  színek sokasága elérhető és egy kis fantáziával és szakértelemmel bármit meg tudunk valósítani.





bővebben itt.

Előfordul, hogy neki állunk festeni a szobánkat, és egyszerűen nem megy, mert málik le az előző festék. Az ilyen probléma elkerülése végett érdemes szakember segítségét kérni. Ilyenkor falkaparással kezdjük a munkát, ami nem a legkellemesebb, de át kell esni ezen a munkafázison, ha szépet akarunk alkotni. Falkaparás után felületkezelés majd glettelés következik mielőtt festünk.

Falkaparás után.
A régi felület lekaparása után, festés előtti műveletek.

Glettelés és festés után.
Alapozás-glettelés-festés után.


Profi Dekor
+36 30/430-2998
profidekor@gmail.com

3 megjegyzés:

  1. Fehér Krisztián18/2/19 10:19 du.

    Az idén januárban elvégzett gipszkarton előtétfallal és annak lefestésével is maximálisan elégedettek vagyunk a családommal. A végeredmény pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna. A munkavégzés rugalmas és nagyon professzionális volt, bármilyen hasonló munkára legközelebb is a Profi Dekort fogjuk választani!

    VálaszTörlés
  2. Ádám precízen, szépen megoldotta a panellakásban az előszobai szellőzőcsövek gipszkarton takarását és festését. Később több szoba tapétázását és festését végezte nálunk, szép lett. Szimpatikus, pontos, igényes szakember, én is jó szívvel ajánlom.

    VálaszTörlés
  3. Kiváló szakember, segítőkész, pontos, precíz és tiszta munkát végzett!
    Köszönjük!

    VálaszTörlés