2015. febr. 5.

Irodai válaszfal.


Gyors megoldás lehet egy helyiség létrehozására a gipszkarton technológia. 1-2 napon belül, festéssel együtt elvégezhető egy ilyen munka. Ha elég nagy terület áll rendelkezésünkre, akkor nyugodtan gondolkozhatunk egy tárgyaló, vagy bármilyen más célt szolgáló helyiség létrehozásában. Így az iroda kényelmesebb, komfortosabb lehet.

A gipszkartonfal építése és bontása is gyorsabban végezhető, mint egy téglából készült válaszfalnál tapasztalt hasonló műveletnél megszokhattunk.


Válaszfal irodában.
Irodai válaszfal szerkezete.

Szerencsére ezek a falak gyorsan  elkészíthetőek, viszonylag kevés kosszal járnak, ha szükséges visszabontható és egy kis javítással- festéssel az eredeti állapot is visszaállítható. Az ilyen tulajdonságai miatt kedvelik az irodákban. Nagyobb helyiségekből kisebb irodákat hozhatunk létre rövid idő alatt.

Válaszfal irodában.
A kész irodai válaszfal 2 nap alatt.

 A válaszfal szerkezete fémvázra épül, melyet két oldalon gipszkarton lapok határolnak, ezek igénytől függően lehetnek egy, vagy akár több rétegűek. Készülhet normál, impregnált (víztaszító), vagy tűzálló kivitelben, szigeteléssel vagy anélkül. A válaszfal glettelhető, festhető, esetleg tapétázható is.

Válaszfal szerkezete.
Válszfal szerkezete.
Irodai válaszfal.
Gipszkarton válaszfal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése